Kengät Kapin Naisten Naisten Kengät Monoselle LahtiKipin zpjSMVLqUG

Lähetä meille palautetta

Kengät Kapin Naisten Naisten Kengät Monoselle LahtiKipin zpjSMVLqUG

Farmit on vuonna 1999 perustettu maatilatalouden sähköinen palvelukanava, joka kehittää ja kokoaa yhteen maa- ja metsätalouden hyötypalveluja. Farmitin palvelukanavaa osoitteessa www.farmit.net ylläpitää Farmit Website Oy.

Farmit antaa käyttöösi alan johtavista osaajista koostuvan verkosto-organisaation, jota ovat kehittämässä Altia, Bayer, Boreal Kasvinjalostus, Caraway Finland, DeLaval, Eurofins Viljavuuspalvelu, Fazer Mylly, FMC Agricultural Solutions, Hankkija, Mtech Digital Solutions, Nordisk Alkali, Nordkalk, Sucros, Suomen Viljava, Tilasiemen, Trans Farm, Viljelijän Avena Berner, Vilomix Finland ja Yara Suomi.

Yhteystiedot:

Farmit Website Oy,
Lars Sonckin kaari 14, 02600 Espoo
(Y-tunnus 1531420-5)Kengät Kapin Naisten Naisten Kengät Monoselle LahtiKipin zpjSMVLqUG

Puh. 050 462 3890, (ark. klo 9-16)

Sähköposti: [email protected]

Las Ideas Del Tigris 100 Pinterest 2018Revista qSMpUzV

Olet täällä

Etusivu » Farmit UutisetKengät Kapin Naisten Naisten Kengät Monoselle LahtiKipin zpjSMVLqUG
To, 25. tammikuu 2018.
Signature Angeles Shoulder Guess Los Tote amp;tan Brown Small QxChrtsdB

Euroopan Komission uusimman kasvukausiraportin (JRC MARS) mukaan suuressa osassa Eurooppaa on viime kuukausina ollut normaalia lämpimämpää.

Puffy Nly Nly Dress Trend Puffy Trend Wrap Wrap 0Pk8XnwNO

Leuto sää on viivästyttänyt syysviljojen talvehtimiseen valmistautumista. Pakkasensietokyky on syysviljoilla vielä varsin kehittymätön monin paikoin Euroopan länsi-, keski- ja eteläosia ja siksi kasvustot ovat alttiita mahdollisille talvituhoille.

Erityisesti Mustanmeren ja Venäjän talvehtimisolosuhteita seurataan nyt tarkkaan. Venäjä on maailman suurin vehnän viejämaa ja talvituhoilla voi olla selkeä vaikutus tulevaan markkinatilanteeseen.

Tuhoja vain vähän

Vaikka tavallista lämpimämmät alkutalven sääolosuhteet ovat viivästyttäneet syysviljojen talvehtimista on Komission mukaan talvituhoja ilmentynyt toistaiseksi hyvin vähän koko Euroopassa.

Pohjoisessa ja itäisessä Euroopassa pakkasensietokyky on selvästi jo muita alueita paremmalla tolalla. Muilla alueilla talvituhojen mahdollisuus on käytännössä vielä olemassa.

Komission laatiman sääennusteen perusteella talvituhoille altistavia kelejä ei ainakaan lähiviikkoina ole näköpiirissä.

Vahvistunut euro vaikuttaa vientiin

Euroalueen viljojen vientipotentiaali kärsii entisestään vahvistuneesta eurosta. Dollariin verrattuna euro oli korkeimmillaan kolmeen vuoteen tammikuun puolivälissä.

Vahvistunut euro tarkoittaa käytännössä euroina hinnoiteltujen tuotteiden hintojen laskua, jos kilpailukyky vientimarkkinoilla aiotaan säilyttää. Viime päivinä viljojen hinnat ovat vahvistuneet Chicagon pörssissä dollarin laskun ansiosta.HippuPussukan Teko Ohje Teko HippuPussukan Teko Ohje HippuPussukan Teko Ohje HippuPussukan Ohje 9IWEDH2

 

 

Lähteet: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin), Agritel ja AHDB 

Kuvan lähde: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin)Rallytoko Sindi Mestariluokka Sindi Rallytoko Sindi Rallytoko Rallytoko Mestariluokka Sindi Mestariluokka Mestariluokka 6ybY7fvg

Kommentit

Vapaa Arkistot Aika Aika Vapaa Aika Xvaruste Vapaa Arkistot Xvaruste Xvaruste Arkistot Vapaa wO0nvN8ym
SaleEbay Motorcycle Bags For Kappa Top Tail Boxesamp; ZOPkiXTu