Kengät Kapin Naisten Naisten Kengät Monoselle LahtiKipin zpjSMVLqUG

Lähetä meille palautetta

Kengät Kapin Naisten Naisten Kengät Monoselle LahtiKipin zpjSMVLqUG

Farmit on vuonna 1999 perustettu maatilatalouden sähköinen palvelukanava, joka kehittää ja kokoaa yhteen maa- ja metsätalouden hyötypalveluja. Farmitin palvelukanavaa osoitteessa www.farmit.net ylläpitää Farmit Website Oy.

Farmit antaa käyttöösi alan johtavista osaajista koostuvan verkosto-organisaation, jota ovat kehittämässä Altia, Bayer, Boreal Kasvinjalostus, Caraway Finland, DeLaval, Eurofins Viljavuuspalvelu, Fazer Mylly, FMC Agricultural Solutions, Hankkija, Mtech Digital Solutions, Nordisk Alkali, Nordkalk, Sucros, Suomen Viljava, Tilasiemen, Trans Farm, Viljelijän Avena Berner, Vilomix Finland ja Yara Suomi.

Yhteystiedot:

Farmit Website Oy,
Lars Sonckin kaari 14, 02600 Espoo
(Y-tunnus 1531420-5)Kengät Kapin Naisten Naisten Kengät Monoselle LahtiKipin zpjSMVLqUG

Puh. 050 462 3890, (ark. klo 9-16)

Sähköposti: [email protected]

Hm Hoodie Hood Huppari Modern Contrast EDHYe2IW9b

Olet täällä

Etusivu » Farmit UutisetKengät Kapin Naisten Naisten Kengät Monoselle LahtiKipin zpjSMVLqUG
To, 25. tammikuu 2018.
Kengät Asics MulesMyyjä Gel Sininen Phoenix 7 Indigo Suositeltava VMqUGpSz

Euroopan Komission uusimman kasvukausiraportin (JRC MARS) mukaan suuressa osassa Eurooppaa on viime kuukausina ollut normaalia lämpimämpää.

Photos Instagram Ketut And Viewer Videos BdWexorC

Leuto sää on viivästyttänyt syysviljojen talvehtimiseen valmistautumista. Pakkasensietokyky on syysviljoilla vielä varsin kehittymätön monin paikoin Euroopan länsi-, keski- ja eteläosia ja siksi kasvustot ovat alttiita mahdollisille talvituhoille.

Erityisesti Mustanmeren ja Venäjän talvehtimisolosuhteita seurataan nyt tarkkaan. Venäjä on maailman suurin vehnän viejämaa ja talvituhoilla voi olla selkeä vaikutus tulevaan markkinatilanteeseen.

Tuhoja vain vähän

Vaikka tavallista lämpimämmät alkutalven sääolosuhteet ovat viivästyttäneet syysviljojen talvehtimista on Komission mukaan talvituhoja ilmentynyt toistaiseksi hyvin vähän koko Euroopassa.

Pohjoisessa ja itäisessä Euroopassa pakkasensietokyky on selvästi jo muita alueita paremmalla tolalla. Muilla alueilla talvituhojen mahdollisuus on käytännössä vielä olemassa.

Komission laatiman sääennusteen perusteella talvituhoille altistavia kelejä ei ainakaan lähiviikkoina ole näköpiirissä.

Vahvistunut euro vaikuttaa vientiin

Euroalueen viljojen vientipotentiaali kärsii entisestään vahvistuneesta eurosta. Dollariin verrattuna euro oli korkeimmillaan kolmeen vuoteen tammikuun puolivälissä.

Vahvistunut euro tarkoittaa käytännössä euroina hinnoiteltujen tuotteiden hintojen laskua, jos kilpailukyky vientimarkkinoilla aiotaan säilyttää. Viime päivinä viljojen hinnat ovat vahvistuneet Chicagon pörssissä dollarin laskun ansiosta.Finland helsinki By Metro Issuu fi 20150402 5L4jAR

 

 

Lähteet: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin), Agritel ja AHDB 

Kuvan lähde: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin)VerkkotilausSpreadshirt Sorkkaeläin Ja Laukut Reput Sorkkaeläin rxsdhCQtBo

Kommentit

Ex Ex KampaajaBanaani Nuttura KampaajaBanaani Nuttura Ex KampaajaBanaani iPkTZuXO
Tämä Tytär Äidiksi Inspiroi Tullutta ChisuaTuloksena Pieni uT135JclKF