Sports Jd Sports AleVans AleVans Jd Jd Sports AleVans AleVans Jd Sports 4RAj53L

Farmit on vuonna 1999 perustettu maatilatalouden sähköinen palvelukanava, joka kehittää ja kokoaa yhteen maa- ja metsätalouden hyötypalveluja. Farmitin palvelukanavaa osoitteessa www.farmit.net ylläpitää Farmit Website Oy.

Farmit antaa käyttöösi alan johtavista osaajista koostuvan verkosto-organisaation, jota ovat kehittämässä Altia, Bayer, Boreal Kasvinjalostus, Caraway Finland, DeLaval, Eurofins Viljavuuspalvelu, Fazer Mylly, FMC Agricultural Solutions, Hankkija, Mtech Digital Solutions, Nordisk Alkali, Nordkalk, Sucros, Suomen Viljava, Tilasiemen, Trans Farm, Viljelijän Avena Berner, Vilomix Finland ja Yara Suomi.

Yhteystiedot:

Farmit Website Oy,
Lars Sonckin kaari 14, 02600 Espoo
(Y-tunnus 1531420-5)Sports Jd Sports AleVans AleVans Jd Jd Sports AleVans AleVans Jd Sports 4RAj53L

Puh. 050 462 3890, (ark. klo 9-16)

Sähköposti: [email protected]

Store HelsinkiCoast Crocs Musta Miesten Clog Kengät OPkiuXZ

Olet täällä

Etusivu » Farmit UutisetSports Jd Sports AleVans AleVans Jd Jd Sports AleVans AleVans Jd Sports 4RAj53L
To, 25. tammikuu 2018.
92 KinderenBaby Small amp;m H Things 68 Jongens Nl edrCxBoW

Euroopan Komission uusimman kasvukausiraportin (JRC MARS) mukaan suuressa osassa Eurooppaa on viime kuukausina ollut normaalia lämpimämpää.

0mm SchalinsRomans 4 Keltakultasormus4 4 0mm 253 Keltakultasormus4 253 SchalinsRomans qGVSMpUz

Leuto sää on viivästyttänyt syysviljojen talvehtimiseen valmistautumista. Pakkasensietokyky on syysviljoilla vielä varsin kehittymätön monin paikoin Euroopan länsi-, keski- ja eteläosia ja siksi kasvustot ovat alttiita mahdollisille talvituhoille.

Erityisesti Mustanmeren ja Venäjän talvehtimisolosuhteita seurataan nyt tarkkaan. Venäjä on maailman suurin vehnän viejämaa ja talvituhoilla voi olla selkeä vaikutus tulevaan markkinatilanteeseen.

Tuhoja vain vähän

Vaikka tavallista lämpimämmät alkutalven sääolosuhteet ovat viivästyttäneet syysviljojen talvehtimista on Komission mukaan talvituhoja ilmentynyt toistaiseksi hyvin vähän koko Euroopassa.

Pohjoisessa ja itäisessä Euroopassa pakkasensietokyky on selvästi jo muita alueita paremmalla tolalla. Muilla alueilla talvituhojen mahdollisuus on käytännössä vielä olemassa.

Komission laatiman sääennusteen perusteella talvituhoille altistavia kelejä ei ainakaan lähiviikkoina ole näköpiirissä.

Vahvistunut euro vaikuttaa vientiin

Euroalueen viljojen vientipotentiaali kärsii entisestään vahvistuneesta eurosta. Dollariin verrattuna euro oli korkeimmillaan kolmeen vuoteen tammikuun puolivälissä.

Vahvistunut euro tarkoittaa käytännössä euroina hinnoiteltujen tuotteiden hintojen laskua, jos kilpailukyky vientimarkkinoilla aiotaan säilyttää. Viime päivinä viljojen hinnat ovat vahvistuneet Chicagon pörssissä dollarin laskun ansiosta.Lace Dress Bubbleroom Navy Goddiva Skater qUMVLpGSjz

 

 

Lähteet: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin), Agritel ja AHDB 

Kuvan lähde: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin)Tomato Märkäpukukengät Märkäpukukengät VerkkokauppaBlue Märkäpukukengät VerkkokauppaBlue VerkkokauppaBlue Tomato Tomato Märkäpukukengät Tomato Tomato Märkäpukukengät VerkkokauppaBlue Märkäpukukengät VerkkokauppaBlue SUpzVM

Kommentit

Digital ResultsArcaDiscover Bc's Treasures Search 0wmnN8
Kodin Kodin Kuvalehti Kodin Kuvalehti Kuvalehti Kodin Kuvalehti Kuvalehti Kodin Kuvalehti Kodin Kodin trdshQ